Vevőszerző
Honlapkészítés

Okos weboldalak

WordPress tartalomkezelő rendszer modern és költséghatékony megoldások!

A folyamatos képzéseknek köszönhetően olyan előremutató megoldásokat dolgozunk ki, amelyek választ adnak korunk kihívásaira, és tökéletesen illeszkednek ügyfeleink igényeihez. Személyre szabott megoldásokban gondolkodunk, melyek gyorsan és kényelmesen korlátok nélkül támogatják ügyfeleink vállalkozásait.

Modern reszponzív felülettel rendelkező sablonokat terveztünk gyönyörű,  megjelenést biztosítva a legújabb technológiákkal. Bármelyik sablon témát is választod  odafigyelünk és szem előtt tartjuk azokat a keresőoptimalizálással (SEO) kapcsolatos irányelveket, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy a weboldaladat keresők minél relevánsabbnak tartsák.

Segítünk abban is, hogy megbizonyosodj arról, hogy a Weboldal tartalmának megfelelő kulcsszavai legyenek a megfelelő helyen, és így a lehető legjobb eséllyel találja meg a Google. Bízunk benne, hogy vállalkozásod on-line megjelenését ránk bízod és lehetőségünk nyílik bizonyítani szakértelmünket.

Fontosnak tartjuk!

Ezekre is figyeltünk!

A Weboldal Sablonjaink okos telefonokon legalább olyan látványos legyen mint egy laptopon vagy asztali monitoron.

Ami nem hiányozhat egyetlen egy Weboldalról sem a cookie felugró ablak, az űrlapoknál a megfelelő tájékoztató elfogadása, GDPR tájékoztató! A navigációs menü tervezésénél  ügyeltünk a láthatóságra. Mi előnyben részesítjük a sticky navigáció elhelyezését a fejlécben, hogy mindig szemelőtt legyen, ezzel elősegítve a navigációs menü elemeinek állandó elérhetőségét.

A tervezés során fontosnak tartottuk, hogy a sablon téma mobileszközről is könnyedén használható legyen.Tökéletes megjelenés minden népszerű böngészőben.

Weboldal Készítés Folyamata

Konzultáció

Kérd az ingyenes személyre szóló árajánlatunkat

E-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt időpontban telefonon felhívunk, hogy megismerjük a célodat motivációdat leendő vagy meglévő vállalkozásodat.  

Árajánlat

Miután felmértük pontos igényeid, küldünk neked egy részletes árajánlatot

A konzultáción elhangzott információk alapján a kiválasztott sablon témára elkészítjük a munka ütem tervét és árajánlatát. 

Szerződéskötés

Dinamikus megoldások melyek támogatják vállalkozásod

Szerződés megkötését követően kezdődhet a közös munka! 

Domain &
Tárhely

Megbízható és biztonságos megoldások

Domain név regisztráció és tárhely megrendelése beállítása, WordPress telepítése.

Tartalmak
Bevitele

Örömmel állunk a rendelkezésedre

A szerződésben foglaltak szerint a tartalmak formázása megjelenés-design elemek bevitele Weboldal fejlesztése modulok hozzáadása (SEO beállítása) stb.

Tesztelés &
Átadás

Hozzuk ki a maximumot a vállalkozásodból

Közösen átnézzük a webáruházad tartalmát teszteljük a beállított funkciókat fizetés számlázás stb. és ha mindent rendben találtunk élesítjük a weboldalad . 

Tekintsd meg sablonjainkat!

Gabrielle Winn

CEO

Mario Palmer

Managing Partner

Kelly Williams

Marketing Strategist

Gabrielle Winn

CEO

Mario Palmer

Managing Partner

Kelly Williams

Marketing Strategist