Legyen
Saját
Webáruházad

Értékesíts még többet!

Egyszerűen kezelhető felhasználó barát webáruházak.

Költséghatékony Megoldások mi előnyben részesítjük a WooCommerce e-kereskedelmi platformot, amely a WordPressre épül, minden megvan benne ami az on-line értékesítéshez szükséges, legyen szó fizikai vagy digitális terméről. Hozzuk létre együtt!

 Nyűgözd le leendő vagy meglévő  ügyfeleid egy gyönyörű webshoppal. Értékesíts még többet, lehetővé téve az ügyfelek számára a vásárlási élményt. Mobil és keresőbarát webshopokat terveztünk a legfontosabb elemekkel bővítve melyek elengedhetetlenek az E- kereskedelemben: hírlevél, kártyás fizetés, chait, számlázó minden ami hozzájárulás lehet az  üzletedhez! Bármelyik sablon témát is választod  odafigyelünk és szem előtt tartjuk azokat a keresőoptimalizálással (SEO) kapcsolatos irányelveket, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy a weboldaladat keresők minél relevánsabbnak tartsák.

Segítünk abban is, hogy megbizonyosodj arról, hogy a Weboldal tartalmának megfelelő kulcsszavai legyenek a megfelelő helyen, és így a lehető legjobb eséllyel találja meg a Google.Bízunk benne, hogy vállalkozásod online megjelenését ránk bízzod és lehetőségünk nyílik bizonyítani szakértelmünket.

Ezekre is figyeltünk!

Fontosnak tartjuk!

A Weboldal Sablonjaink okostelefonokon legalább olyan látványos és jól használható legyen mint egy laptopon vagy asztali monitoron. A tervezés során fontosnak tartottuk, hogy a sablon téma mobileszközről is könnyedén használható legyen.

Ami nem hiányozhat egyetlen egy Weboldalról sem a cookie felugró ablak, az űrlapoknál a megfelelő tájékoztató elfogadása, GDPR tájékoztató, Álltalános Szerződési Feltételek valamint kiemelten fontos a látogatók személyes adatainak védelme. Felhasználó barát megoldások könnyen kezelhető felületek,  szem előtt tartva a vásárlók igényeit. 

Sticky navigáció elhelyezése a fejlécben, ezzel elősegítve a navigációs menü elemeinek állandó elérhetőségét. Vásárlásra ösztönző beépített marketing eszközök. Tökéletes megjelenés minden népszerű böngészőben.

Webáruház készítés folyamata

Konzultáció

Kérd az ingyenes személyre szóló árajánlatunkat

E-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot és a megbeszélt időpontban telefonon felhívunk, hogy megismerjük a célodat motivációdat leendő vagy meglévő vállalkozásodat.  

Árajánlat

Miután felmértük pontos igényeid, küldünk neked egy részletes árajánlatot

A konzultáción elhangzott információk alapján a kiválasztott sablon témára elkészítjük a munka ütem tervét és árajánlatát. 

Szerződéskötés

Dinamikus megoldások melyek támogatják vállalkozásod

Szerződés megkötését követően kezdődhet a közös munka! 

Domain &
Tárhely

Megbízható és biztonságos megoldások

Domain név regisztráció és tárhely megrendelése beállítása, WordPress-Woocommerce telepítése.

Tartalmak
Bevitele

Örömmel állunk a rendelkezésedre

A szerződésben foglaltak szerint a tartalmak formázása megjelenés-design elemek bevitele Webshop fejlesztése modulok hozzáadása (SEO beállítása) stb.

Tesztelés &
Átadás

Hozzuk ki a maximumot a vállalkozásodból

Közösen átnézzük a webáruházad tartalmát teszteljük a beállított funkciókat fizetés számlázás stb. és ha mindent rendben találtunk élesítjük a weboldalad . 

Választható
funkciók

A Woocommerce ideális megoldás kis és közép vállalkozások on-line értékesítéséhez.

Korlátlan termék és kategória feltöltési lehetőség, korlátlan számú kép feltöltési lehetőség. Termékenként ár megjelenítés egyszerre több pénznemben is.

Nincsenek korlátok a WooCommerce teljesen nyílt forráskodú.

Bármikor tovább bövíthető melyek elősegítik vállalkozásod növekedését és bővítését.

Bárhonnan üzemeltetheted a Woocomerce Mobile App segítségével.

A WooCommerce az előfizetésektől az edzőtermi órákon át a luxusautókig teljes mértékben testre szabható!

Tekintsd
meg sablonjainkat!

Gabrielle Winn

CEO

Mario Palmer

Managing Partner

Kelly Williams

Marketing Strategist

Gabrielle Winn

CEO

Mario Palmer

Managing Partner

Kelly Williams

Marketing Strategist